torsdag 3 januari 2008

Premiärnerver

Ja gott folk, det börjar närma sig. Vi ska städa och fixa i några veckor till men sen är det banne mig dags. På måndag har den nya personalen KICK OFF med planering, fix och pyssel. Vi räknar med heta diskussioner kring menyer, porslin, grappaglas och alla andra spännande frågor som bubblar inom oss. Ska barmenyn hänga i baren eller sitta i menyböckerna? Kan man servera club sandwich utan klyftpotatis? Måste man köpa en svindyr ismaskin eller räcker det med en billig?

Det är väldigt roligt att så många blivande stammisar väntar otåligt. Vi har redan fått bordsbokningar till premiärkvällen, trots att datumet inte är fastställt, och hoppas ödmjukt att fler sluter upp. Mejla på anna@wennblads.se så ses vi!

6 kommentarer:

crusty sa...

Vi väntar med spänning tills det är dags för er att slå upp era portar igen. :)

Anonym sa...

Hej!
Vilken rolig och välskriven blogg! Det ska bli jättespännande att besöka er! En sak bara: Det är väldigt mycket skriverier om öl, men hur blir det med vin som är så underbart gott till mat?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Tack! Åh, bra viner blir det såklart också! Just nu har vi några ekologiska på gång t ex, men har inte hunnit smaka än. Vår barmästare Aron kommer att göra sitt yttersta för att ta fram en vinmeny som passar alla. Eller i alla fall många.

Vi ses snart!

Unknown sa...

Bra! Vin är viktigt.

Apropå is, bara den är klar/genomskinlig så. Ser verkligen inte gott ut när man får en drink med grumlig is.

Anonym sa...

Hej hej,
Finns det något datum för öppning ännu ?